Skûtsje Live zondag 4 augustus

Na de eerdere geslaagde edities organiseren M.F.C. De Driuwpôlle i.c.m. Woudsend Events en Jeugdhonk Yn’t Rom op zondag 4 augustus het 5 jarig jubileum van ‘Skûtsje Live’. Ook dit jaar zijn er weer een aantal goede bands en artiesten vast gelegd:

Vanaf 17:00 uur start het programma met o.a. Straight on Stage, Mario Kramer en Feest DJ Erik.

“We are Straight on Stage, your rock-sensation in suits” 

Straight on Stage zorgt ervoor dat de gouden hits van vroeger weerklinken in jouw oorschelp door je terug te nemen naar ‘the good old days’. Een show vol energie en passie brengt jou een explosieve avond. Hierbij worden de grootste klassiekers teruggebracht met schreeuwende gitaarsolo’s, jankende orgelpartijen en onverstaanbare zangteksten. Kan het nog gekker? Jazeker! Gewapend met de ervaring van meer dan honderd shows heeft ‘S.o.S.’ de kracht om zijn shows keer op keer uniek en memorabel te maken. Het publiek mee laten zingen, dansen, playbacken en (natuurlijk) drinken zijn wetten die vaststaan in de reglementen van Straight on Stage.

Mario Kramer

Gewapend met zijn stem, akoestische gitaar en mondharmonica laat hij eigen werk en originele covers horen in stijlen uiteenlopend van pop tot folk en rock tot country. Mario Kramer zingt eigen nummers en daarnaast speelt hij covers van artiesten die hij bewondert, zoals Bruce Springsteen, Johnny Cash, Bob Dylan, Leonard Cohen, Kris Kristofferson, enz.

Feest DJ Erik

Deze DJ mixt de meeste muziekstijlen naadloos door elkaar en zal ook tijdens Skûtsje Live vast en zeker de menigte in beweging krijgen.

Speciaal voor de kinderen is er een springkussen aanwezig.

We gaan er vanuit dat we jullie mogen treffen deze avond want deze jubileum editie belooft een spektakel te worden en mag je niet missen!