De Grote Zaal

slider-III-9-10-2015

Algemeen

De grote zaal is bij uitstek geschikt voor het houden van toneel- muziekuitvoeringen, theatervoorstellingen,  cabaret-en filmavonden. Een zaal die plaats kan bieden aan tal van verenigingen, organisaties, bedrijven en instellingen. Maar ook aan de inwoners van het dorp, die om de meest uiteenlopende persoonlijke redenen behoefte hebben aan zaalruimte van bijvoorbeeld 100 of 200 personen. De zaal is eventueel te gebruiken in combinatie met de naast gelegen foyer en bar. Het beweegbare podium kan functioneel worden opgesteld gecombineerd met:

Podiumverlichting
Er is een professionele podiumverlichting aanwezig waardoor bepaalde vlakken op het podium (kunnen) worden uitgelicht.

Geluidsapparatuur
Voor een goede geluidsweergave kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige versterker en de draadloze microfoons. Bezoekers met een gehoorbeperking die een voorstelling of vergadering bezoeken kunnen in overleg met de beheerder gebruik maken van de aanwezige ringleiding.

Meer informatie
Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon op nummer 0514 591 413 of 06 23 51 08 74. U kunt ook een e-mail sturen naar ons e-mailadres postbus@dorpshuiswoudsend.nl