De Sporthal en Evenementenhal

Wilt u met uw vrienden, vereniging, bedrijf of organisatie een sportdag, toernooi, uitje, bijeenkomst of een ander soort evenement organiseren? De sporthal is er niet alleen voor een grote sport- of speldag, maar ook voor een ‘los’ partijtje voetbal, tennis, volleybal kan je een veld huren. Voor (bijna) elke activiteit  kan je een veld of zaal huren. zie voor de kosten de pagina “Verhuurprijzen”.

Zalencentrum Dorpshuis De Driuwpôlle beschikt over een sporthal met een speelveld van 28 bij 32 meter die onder andere gebruikt wordt voor volleybal competitiewedstrijden. De hal is ook uitstekend geschikt voor indoortennis. En, in bijzondere gevallen kan de hal worden omgetoverd tot een concertzaal voor 900 gasten. De sporthal kan ook gehuurd worden voor beurzen, markten of grote bijeenkomsten.

De sporthal beschikt onder andere over de volgende mogelijkheden:

  • 1 veld voor zaalvoetbal
  • 2 velden voor volleybal
  • 2 velden voor tennis
  • 8 velden voor badminton
  • 1 trainingsveld voor korfbal

Meer informatie
Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon op nummer 0514 591 413 of 06 23 51 08 74. U kunt ook een e-mail sturen naar ons e-mailadres postbus@dorpshuiswoudsend.nl