Sporthal – Evenementenhal

De sporthal is de grootste zaal van het MFC, met een speelveld van 28 bij 32 meter. De zaal is goedgekeurd voor volleybalcompetitiewedstrijden, maar ook voor indoortennis en zaalvoetbal. De belijning op de vloer is op die  sporten aangepast. Verschillende sportverenigingen maken er gebruik van.

De speelmogelijkheden zijn:

  • één veld voor zaalvoetbal
  • twee velden voor volleybal
  • twee velden voor tennis
  • acht velden voor badminton
  • één trainingsveld voor korfbal.

Voor de gymnastiekvereniging heeft het MFC een uitgebreid aantal toestellen . Daar maken ook beide basisscholen van Woudsend gebruik van, voor de lessen in lichamelijke oefening.

In totaal zijn er vier kleedruimten met toilet en douches. Ook is er een eenvoudige tribune. Een extra mobiele tribune biedt uitkomst bij belangrijke volleybalwedstrijden.

Zelf de sporthal huren?

Zelf met vrienden, collega’s, vereniging, bedrijf of organisatie een sportdag, toernooi of wedstrijd organiseren, is goed mogelijk. De sporthal kan worden gehuurd voor een ‘los’ partijtje voetbal, tennis, volleybal. Per uur of per dag, de hele of de halve sportzaal, mét kleedkamers en douches.
De foyer biedt plek voor een gezellige ‘nazit’.

Evenementenhal

De hal kan worden omgetoverd tot evenementenhal of een heuse concertzaal voor 600 gasten. Een beurs, een markt of een heel grote bijeenkomst zijn ook mogelijk. Voor (bijna) elke activiteit kan een veld of de hele zaal worden gehuurd.

Meer informatie
Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid.
U kunt contact opnemen  via de telefoon  0514 591 413 of 06-43646789
Of stuur een e-mail naar woudsend@dorpshuizen.nl

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third]