MFC De Driuwpôlle

slider-I-9-10-2015
Zalencentrum Dorpshuis De Driuwpôlle

Het dorpshuis is een zeer geschikte locatie voor -onder meer- vergaderingen, bedrijfspresentaties, jubilea, kinderfeestjes en verjaardagspartijen. Het heeft vier flexibel in te richten zalen die al dan niet gecombineerd bezoekersaantallen tot 900 mensen aankunnen.

De sporthal wordt gebruikt voor uiteenlopende sportactiviteiten en evenementen (tot 900 bezoekers). De grote zaal is zeer geschikt voor muziek-, toneel- en theatervoorstellingen maar kan ook gebruikt worden voor omvangrijke vergaderingen en meer serieuze plechtigheden zoals bijvoorbeeld rouwbijeenkomsten. In de foyer en de vergaderzalen vinden kleinere partijen, optredens en thema-avonden plaats. Hier worden ook biljart-, dam- en kaartbijeenkomsten georganiseerd. U kunt hier ook terecht voor besprekingen, kleine en grote vergaderingen. We kunnen u bijna altijd iets passends bieden. Er is overal gratis internet aanwezig.

Naast het terras van het dorpshuis beschikken we over een jeu de boules baan. Iedere vrijdag en dinsdag (als het weer het toelaat) maakt een wisselende groep van 15.00 uur tot 17.00 uur van deze mogelijkheid gebruik.

Meer informatie
Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en de beschikbaarheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon op nummer 0514 591 413 of 06 23 51 08 74. U kunt ook een e-mail sturen naar ons e-mailadres postbus@dorpshuiswoudsend.nl