Sporthal

De sporthal is de grootste zaal van het MFC, met een speelveld van 28 bij 32 meter. De zaal is goedgekeurd voor volleybalcompetitiewedstrijden, maar ook voor indoortennis en zaalvoetbal. De belijning op de vloer is op die  sporten aangepast. Verschillende sportverenigingen maken er gebruik van.

De speelmogelijkheden zijn bijvoorbeeld:
– één veld voor zaalvoetbal
– twee velden voor volleybal
– twee velden voor tennis
– acht velden voor badminton
– één veld voor korfbal

Voor de gymnastiekvereniging heeft het MFC een uitgebreid aantal toestellen . Daar maakt de basisschool van Woudsend gebruik van, voor de lessen in lichamelijke oefening.

In totaal zijn er vier kleedruimten met toilet en douches. Ook is er een eenvoudige tribune. Een extra mobiele tribune biedt uitkomst bij belangrijke volleybalwedstrijden.

Zelf de sporthal huren?
Zelf met vrienden, collega’s, vereniging, bedrijf of organisatie een sportdag, toernooi of wedstrijd organiseren, is goed mogelijk. De sporthal kan worden gehuurd voor een ‘los’ partijtje voetbal, tennis, volleybal. Per uur of per dag, de hele of de halve sportzaal, mét kleedkamers en douches.
De foyer biedt plek voor een gezellige ‘nazit’.

Evenementenhal
De sporthal kan worden omgetoverd tot evenementenhal of een heuse concertzaal voor 600 gasten. Een beurs, een markt of een hele grote bijeenkomst zijn ook mogelijk. Voor (bijna) elke activiteit kan een veld of de hele zaal worden gehuurd.

Oppervlakte hele Sporthal: 986 m2